Referatet fra årets generalforsamling 2018 er nu
på hjemmesiden. Kan findes under HB - referater.

Mentalbeskrivelse i Skive den 25. og 26. august.
Der er ledige pladser både lørdag og søndag. Vi vil rigtigt gerne have fyldt op.
Så grib chancen !! Tilmeld til Kirsten Lillelund.

Kære alle medlemmer

Årets IPO weekend er på plads og vi glæder os til at se alle igen i år samt alle de nye deltagere.

Lørdag den 23. juni til 24. juni, Åsumvej 290B, 5240 Odense NØ

Der vil være træning for alle på alle niveauer i spor, lydighed og forsvarsarbejde. 

Vi planlægger fællestræning samt mulighed for at stille til en prøve prøve, hvor du får point og feedback på dit program. Så går du og drømmer om, at stille til prøve nu eller i fremtiden, så er det en unik chance for at træne dette.

Vi starter lørdag morgen med morgenmad og gennemgang af weekendens program.


Vi går spor, træner lydighed og laver forsvarsarbejde alt efter hvad man ønsker. Vi træner sammen i hold deltagere og bruttohold. Alle køre på sporet lørdag morgen, kommer hjem til frokost, hvorefter at vi tager fat på lydighed, kaffe og kage og C arbejdet.

Western fest lørdag aften med barbecue og dans samt en overraskelse.


Søndag kommer Dommer Knud Rasmussen og fortæller om at gå til prøve, hvad dommerne ser efter osv., efterfølgende har man mulighed for, at “stille” sin hund til en prøve prøve og få en uofficiel bedømmelse og en tilbagemelding.

Patricia Hass Pilborg som er både dyrlæge og dyre kiropraktor kommer også søndag og laver et spændende indlæg med massage/ træningsrelaterede øvelser mv. Samtidig er der mulighed for at få hunde massage til favorabel pris efter først til mølle princippet.

Kl. ca. 16 slutter vi af med fællessamling kaffe og kage.

Det er muligt at campere på pladsen og der er badefaciliteter i klubhuset.

Pris for hele weekenden inkl. mad kr. 500,- Der er mulighed for at købe drikkevare, is, mm. til yderst fornuftige priser i klubben. Er du blot med for hyggens skyld så er prisen kr. 300,- for mad for hele weekenden. Kan du kun én af dagene så koster det kr. 200,- uden Western fest.

Tilmelding og betaling til Anne Grethe på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Indsæt beløbet på 2416 konto 0751500513 mærket ”Træningsweekend og Navn på deltager” tilmeldingen er bindende. Vi ses på Fyn


Hilsen BHR


BHR er klar til at tage imod ansøgninger til Wild Card til VM 2018, som afholdes i Holland. Send din ansøgning på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Ansøgningen skal være os i hænde senest den 1. juli 2018.

Carsten Henriksen er blevet udnævnt til æresmedlem på dette års generalforsamling. Udnævnelse gives på grund af Carstens lange nationale og internationale indsats for Rottweileren!

Arrangementskalender - 2018 kan downloades som pdf her

Referat af BHU møde den 15. november 2017 findes her
   
Se billede af klubbens udvalgsstruktur - LINK    

Klik her for: Avlsrestriktion og avlsanbefalinger for Rottweilere. Det kan også findes på DKK's hejmmeside         

Klik her for at følge med på IFR's hjemmeside - IFR's hjemmeside


         

© 2013 Rottweiler Klubben Danmark