Hovedbestyrelsen har indkaldt til videreførende generalforsamling i kreds 21. Er udsendt med post til alle medlemmer af kreds 21.  
Se indkaldelsen

Hovedbestyrelsen har nu stillet kreds 21 officielt i bero. Anmodet om at alle aktiver overdrages til hovedbestyrelsen. HB vil sørge for at der bliver indkaldt til videreførende generalforsamling den 18. december 2019. Selvstændig indkaldelse vil blive sendt til alle medlemmer af kredsen. Samtidig har HB besluttet at alle medlemmer af den ikke accepterede kredsbestyrelse tildeles advarsel for manglende samarbejde og omhu. Se brevet her.

Hovedbestyrelsen har skrevet et uddybende brev til kreds 21 om at opfylde mønstervedtægterne. Se brevet her

Efter et meget vel overstået IFR og RKD arrangement på dansk grund er det vigtigt at sige en stor tak til alle de frivillige personer som hjalp med at få den store succes i hus. Vi kan ikke nævne alle navne her men vil blot fremhæve Rikke Johannesen og Fyns kredsen som nogle af dem der trak det store læs og var en væsentlig del af den gode oplevelse.
                               Stor tak fra Hovedbestyrelsen


Hovedbestyrelsen har skrevet til kreds 21 om at opfylde mønstervedtægterne.  Se brevet her.

Vil du være mentalbeskriver?

Så er det nu! Dansk Kennel Klub uddanner mentalbeskrivere til efteråret 2019 og i foråret 2020. LÆS MERE HER. Du kan kontakte Carsten Henriksen.

REGNSKAB 2018
, se her

Se billede af klubbens udvalgsstruktur - LINK    

Klik her for: Avlsrestriktion og avlsanbefalinger for Rottweilere. Det kan også findes på DKK's hjemmeside         

Klik her for at følge med på IFR's hjemmeside - IFR's hjemmeside


         

© 2013 Rottweiler Klubben Danmark