Stort tillykke til Henrik Neumann og Aslan som blev nr. 2 til Piet Hein Bokaal 2019 med A:96, B:80, C:87 og konkurrencens bedste spor https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t63/2/16/1f1e9_1f1f0.png");">??https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb4/2/16/1f948.png");">?(Billedet er fra DM 2018)


32472076 1529241297184946 2241290376604286976 n

Planlægningen har nu været i gang i 2 år og er gradvist taget til i arbejdsstyrke, som vi nærmer os den store uge i Danmark.

I 2017 oprettede vi første styregruppe bestående af: Lenett Jensen, Henrik Neumann, Martin Hasager, Helle Karkov, Henrik Fuchs og ut. På mødet talte vi dommere, figuranter, sted for afholdelse, markedsføring mm.

I dag består styregruppen af: Trine Albertsen, Lone Märker, Helle Jakobsen, Kasper Nielsen, Anja Andersen, Uli Nomis, Henrik Fuchs og ut og der kommer løbende flere til. Vi arbejder hver især med en lang række praktiske opgaver, som tilsammen skal give den helt rigtige platform for arrangementerne.

Derudover arbejder bestyrelsen parallelt med bl.a. planlægningen af IFR delegates konferencen mm.

De grafiske toner for ugen er lagt med det store Rottweiler hoved som logo.

Odense Atletik Stadion har været booket siden 2017 og spormarkerne har været på plads det sidste år. Vi arbejder med Odense kommune og diverse parter om at lave den helt rigtige konstruktion af udstillingsringe og evt. campingplads på Odense dyreskueplads. Pladsen er reserveret.

Der er booket til og lavet planer for IFR delegates, som afholder konference den 17 og 18 september.

IFH og IGP dommerne er for længst booket og offentliggjort via hjemmeside og FB. Udstillingsdommerne er ligeså og blev offentliggjort i weekenden uge 13.

Markedsføring

Siden september 2018 har vi haft egen hjemmeside www.ifr2019.com, som senere er suppleret med egen Facebook side. Vi har allerede mange besøgende på siderne og opdatering af begge tager til i disse dage.

Der er udarbejdet en overordnet markedsføringsplan, som løbende bliver rullet ud op til eventet.

Pressemeddelelser er sendt ud til pressen i Danmark og de internationale medier vil modtage en i den kommende uge. Information af pressen er lagt i system, så de løbende vil blive informeret som tingene udvikler sig.

Invitationer til alle lande blev sendt ud via IFR i starten af marts måned, ligesom den er offentlig gjort på hjemmesiden og via FB. Vi vil løbende informere landene via IFR (indtil de har udvalgt en team leder til holdene og registreret denne).

Diverse møder med bl.a. Visit Odense, hovedsponsorer, mm. bliver i disse dage planlagt og afholdt.

Vi modtager løbende forslag til pokaler, gaver, T-shirts, jakker mm. fra forskellige leverandører og gennemgår disse med stor interesse.

Tilmelding

Alle tilmeldinger til udstillingen den 14 og 15 september kommer til at ske via hundeweb, vi giver naturligvis besked, hvornår det er muligt at tilmelde og hvordan man gør.

Tilmelding til IFH og IGP kommer til at ske via Caniva og vi arbejder pt. på at sætte alt op, så team ledere kan melde hold til enten via link fra vores hjemmeside eller direkte via Caniva. Der kommer en brugsanvisning på hjemmesiden så alle Team ledere får hjælp til registrering.

Overnatning og forplejning

Vi har indhentet tilbud fra Hotel Scandic, Knudsens gård og Odense Congress Center og fået nogle gode priser på overnatning og forplejning. Ligeledes har vi linket via vores hjemmeside til diverse hundevenlige overnatningsmuligheder i Odense og omegn, så man selv kan gå på opdagelse.

Vi er så heldige at mad virksomheden Mosters2go har udarbejdet et større koncept, inkluderende flere madvogne, til vores udstilling og IGP arrangementer, så der kommer et bredt udvalg af mad til meget fornuftige priser og en anden og sidste streetfood vogn er på vej.

Der bliver også rig mulighed for at købe drikkelse (øl, vand og kaffe/the) til meget fornuftige priser.

Vi får under IFH arrangementet og spordelen i IGP tilknytning til en jysk klub beliggende meget tæt på spor markerne, hvor det bliver muligt at købe mad og drikke og benytte toiletfaciliteter mm.

Hjælpere

Vi er i dialog med lokale spejderorganisationer og PH (hundeforening) om hjælp til praktiske opgaver under arrangementerne som parkeringsvagter, oprydning, runners etc. og PH omkring opsyn på stadion og dyreskuepladsen.

Vi er så heldige at have fundet en lokal stadionmanager, som bliver ansvarlig for alt det praktiske på stadion inden og under IGP VM. Det samme gælder for vores banemanager, som bliver sat ind i opgaven efter VM udtagelsen i april.

Der er arrangeret figurant samling den 26/4, hvor de 4 udvalgte figuranter mødes i Odense på stadion for at løbe og træne på banen. Hundefører med uddannede Rottweilere er inviteret til at lægge hund til samlingen.

Fest

Festen er arrangeret på Odense Congress Center med plads til alle. Der bliver sat borde op til alle lande og lavet lokale buffet borde så ingen skal stå i lange køer for at få mad. Der kommer nok også en overraskelse den aften. Vi arbejder på en annonce til festen, som vi håber, at alle vil dele med rottweilerfolk herhjemme men også internationalt, der vil være plads til alle uanset antal. Vi kræver forhåndstilmelding og betaling, som skal ske via hjemmesiden, når denne er klar til det i løbet af april måned.

Helle Jakobsen har skrevet ud til alle kredse for at søge hjælpere til diverse opgaver optil og under Rottweiler ugen. Vi vil utrolig gerne høre fra alle, som kunne tænke sig at byde ind med hjælp. Hjælp til alt fra små praktiske opgaver til ansvar for bl.a. sponsorer. Kontakt Helle eller Rikke, hvis du gerne vil hjælpe til, så aftaler vi, hvad du har lyst / mulighed for at byde ind med.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Har du spørgsmål eller kommentarer til planlægningen, så må du meget gerne kontakte Rikke.
Dear all IFR member Countries

We hereby invite you to a whole week of Rottweilers in Odense, Denmark from the 14th to the 21st of September 2019.

2019 is the year of IFR´s 50 years anniversary and The Danish Rottweiler Club (RKD) 75 years anniversary. This call for a special event to celebrate the Rottweiler and all the Rottweiler lovers from all over the world.

We start the World Rottweiler event in the City of Hans Christian Andersen on the 14th of September 2019 with a regional anniversary show. The show will take place at “Dyreskuepladsen”* in Odense on the 14 – 15th of September following with an IFR IFH tracking championship on the 16-18th in “Trekantområdet”* Jylland (about 40 km from Odense) Last but not least we have the IFR IGP Championship at “Odense Atletik Stadion”* on the 18-21st of September. Closing with a celebration of all the festivities on the 21st with a big party with room for all. All information about the Show, IFH and IGP including the registration will be available on our website www.ifr2019.com which will continuously be updated.

The show and competitions will be hold according to FCI and IFR regulations. Please see www.ifrottweilerfriends.org

Registration of the participants FH and IGP will be accepted from the 18.03.2019 until the 18.08.2019 and can be sent by using the registration form, which is going to be available on the website www.ifr2019.com Please follow the instructions given on the website. Also, please include a short text and picture of every participants and team captains. Entries that are not received before the last entry date will not be accepted.

Please contact Rikke, Uli, Carsten or Henrik if you have questions regarding the event in Denmark.


World Show, Uli Nomis: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

IFH and IGP, Rikke Johannessen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

IFR matters, Carsten Henriksen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Chairman, Henrik Fuchs: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

“Dyreskuepladsen”: Flemmings Allé, 5250 Odense SV

“Trekantområdet”: www.trekantomraadet.dk/leve/

“Odense Atletik Stadion”: Stadionvej 43, 5200 OdenseWe look forward to seeing you all in Denmark.


Best regards,


Henrik Fuchs

Chairman of the Danish Rottweilerclub (RKD)

© 2013 Rottweiler Klubben Danmark