Eksteriør Udvalget

- i daglig tale "EU".

 

Udstillingsudvalget har en vision om, at udstilling i Rottweilerklubben Danmark skal være lige så stor en del af klubbens arbejde som brugsarbejdet. Derfor vil UU arbejde for, at der hvert år afholdes 10 udstillinger i Danmark. Dette skal gøres i samarbejde med de 15 lokalforeninger. UU består af:

 

Kontakt EU

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Formand

Uli Nomis

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  

Medlem
?

HB Kontakt
Lonni Kyed

Vi mener i EU, at udstillinger er en god måde at vise vores race frem på, og dermed skaber vi noget mere kontakt til omverdenen.

 

Det er godkendt, at vi får nye titler til vores udstillinger. I den forbindelse vil udstillingerne blive husket for titlen fra år til år, da det skal være en tilbagevendende begivenhed hvert år.

 

EU kan være behjælpelig med afholdelse af udstillinger i lokalklubberne, såsom med praktiske foranstaltninger, fx telte, udstillingsmaterialer, pokaler, dommere og ansøgninger. Lokalforeningerne skal selv stille praktisk mandskab til rådighed ved hver udstilling.

 

EU arbejder på at få nye sponsorkontrakter i hus, som ikke bare indbefatter foder, men også andre ting såsom hundeudstyr.

 

Der vil være faste rammer for, hvad der uddeles pokaler til og størrelse. Lokalforeningerne kan selv stå for pokalindkøb eller EU kan være behjælpelig. Hver lokalforening vil blive kontaktet med de fremadrettede udstillingstiltag, hvor man også vil afholde informationsmøder vedrørende regler om udstilling samt præmieringer ved udstillinger.

© 2013 Rottweiler Klubben Danmark