UHM  (Mentalbeskrivelse) og AK (udvidet Mentalbeskrivelse) 2024

Oversigt over disse arrangementer - klik her. 


TILMELDING TIL UHM OG AK - KAN ALENE SKE TIL:

Merete Andersen - 40527101     Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Når  Merete Andersen har modtaget din henvendelse, sender hun dig en pdf-formular, du skal udfylde og returnere sammen med en kopi af kvittering for overførsel af deltagergebyret. Kontonummeret står på formularen. 

Tilmeldingen er kun gyldig hvis betalingen er modtaget senest 30 efter at Merete Andersen har modtaget tilmeldingen.

Rottweilere vil generelt have fortrinsret. 

Der er kun plads til 7 AK-hunde på én dag. De 7 pladser på dagen går til de 7 først tilmeldte hunde efter "Først til mølle"-princippet. Alle racer med ønskeprofil er velkomne, men medlemmer af Rottweilerklubben Danmark har dog fortrinsret, hvis de sikrer sig en gyldig tilmelding senest 30 dage inden arrangementet. 

Der er kun plads til 10 UHM-hunde på én dag. De 10 pladser på dagen går til de 10 først tilmeldte hunde efter "Først til mølle"-princippet. Alle racer med ønskeprofil er velkomne, men medlemmer af Rottweilerklubben Danmark har dog fortrinsret, hvis de sikrer sig en gyldig tilmelding senest 30 dage inden arrangementet.  

Tilmelding er bindende. Betalingen returneres ikke ved afbud senere end 8 uger før arrangementet uanset årsag. Forhindres hunden i at stille, kan en anden hund stilles i stedet efter forudgående aftale. 

Prisen for AK er kr. 800 for medlemmer og kr. 1.000 for ikke medlemmer.- Beløbet dækker både mentaltesten og eksteriørbeskrivelsen, men ikke evt. forplejning i løbet af dagen.

Prisen for UHM er kr. 600. for medlemmer og kr. 800 for ikke medlemmer- Beløbet dækker både mentalbeskrivelsen og eksteriørbeskrivelsen, men ikke evt. forplejning i løbet af dagen.

 AVLSGODKENDELSE / AVLRESTIKTIONER:

Se Rottweiler Klubbens avlsgodkendelses reglement - KLIK HER

Gældende avlsrestriktion og avlsanbefalinger (kan også findes på DKK's hjemmeside.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2013 Rottweiler Klubben Danmark