UHM  (Mentalbeskrivelse) og AK (udvidet Mentalbeskrivelse) 2022

Oversigt over disse arrangementer - klik på denne tekst


Alle Rottweiler klubbens arrangementer: Klik her 

TILMELDING TIL UHM OG AK - KAN ALENE SKE TIL:

Merete Andersen - 40527101     Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Når  Merete Andersen har modtaget din henvendelse, sender hun dig en pdf-formular, du skal udfylde og returnere sammen med en kopi af kvittering for bankoverførsel af deltagergebyret. Kontonummeret står på formularen. 

Tilmeldingen er først gyldig, når Merete Andersen har modtaget formularen og kvitteringen. Senest 30 dage inden arrangementet finder sted.

Rottweilere vil generelt have fortrinsret. 

Der er kun plads til 7 AK-hunde på én dag. De 7 pladser på dagen går til de 7 først tilmeldte hunde efter "Først til mølle"-princippet. Alle racer med ønskeprofil er velkomne, men medlemmer af Rottweilerklubben Danmark har dog fortrinsret, hvis de sikrer sig en gyldig tilmelding senest 30 dage inden arrangementet.

 

Der er kun plads til 10 UHM-hunde på én dag. De 10 pladser på dagen går til de 10 først tilmeldte hunde efter "Først til mølle"-princippet. Alle racer med ønskeprofil er velkomne, men medlemmer af Rottweilerklubben Danmark har dog fortrinsret, hvis de sikrer sig en gyldig tilmelding senest 30 dage inden arrangementet.  

Tilmelding er bindende. Betalingen returneres ikke ved afbud senere end 30 dage inden arrangementet uanset årsag. Forhindres hunden i at stille, kan en anden hund stilles i stedet efter forudgående aftale 

Prisen for AK er kr. 800.- Beløbet dækker både mentaltesten og eksteriørbeskrivelsen, men ikke evt. forplejning i løbet af dagen.

Prisen for UHM er kr. 500.- Beløbet dækker både mentalbeskrivelsen og eksteriørbeskrivelsen, men ikke evt. forplejning i løbet af dagen.

 AVLSGODKENDELSE / AVLRESTIKTIONER:

Se Rottweiler Klubbens avlsgodkendelses reglement - KLIK HER

Gældende avlsrestriktion og avlsanbefalinger
(kan også findes på DKK's hjemmeside.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2013 Rottweiler Klubben Danmark